Reactie plaatsen

Reacties

Veronique & Lievijn
3 maanden geleden

Anita en Peter hebben met Wood Food and More een unieke ervaring neergezet. Van alle gemakken en luxe voorzien maar wel in een authentiek jasje. We hebben genoten van een zeer uitgebreid ontbijt, een verzorgde BBQ bij de waanzinnige firepit waar we de 2e avond nogmaals hebben doorgebracht met een flink vuur. Aan de details in de B&B is te zien dat ze er heel veel liefde en passie in stoppen. Wij zullen hier zeker nog een keer terugkomen en raden deze B&B aan iedereen aan!

Paul en Sandra
9 maanden geleden

We zijn wel vaker naar een B&B geweest, maar deze overtrof ALLES! Aan alles voel je liefde, een warm welkom. Superleuke B&B die zo goed als mogelijk de oude tijd laat herleven. Een fantastisch, heerlijk uitgebreid ontbijt. Leuke slaapkamer met een prima bed! Mooie omgeving, gezelligheid in de avond bij de fire pit. Veel gewandeld en veel moois gezien. Peter en Anita, jullie zijn gastheer/dame op en top, niets is jullie te gek! Dankjewel voor de gastvrijheid!

Bram en Marissa
2 jaar geleden

Wij hebben ontzettend genoten van ons verblijf bij Peter en Anita.

Voor ons waren de hoogtepunten de vuurplaats, de aankleding van de bed and breakfast zelf, het royale ontbijt, de gastvrijheid, de tuin.... Eigenlijk alles!

We hebben elkaar plechtig beloofd hier weer terug te keren om nogmaals te genieten van dit bijzondere verblijf in schitterende omgeving!

Christa
3 jaar geleden

Wat hebben we genoten bij Peter en Anita. Wat een mooie B&B op een prachtige locatie.
Echt een aanrader om een heerlijk weekendje te ontspannen. De kamer is heel mooi en van alle gemakken voorzien en het ontbijt is heel erg uitgebreid en veel.
Bedankt voor jullie gastvrijheid.

Laura Zantboer
3 jaar geleden

Een plek waar dromen geen dromen zijn gebleven. Wat een fantastische mooie plek meer dan een lekker bed en een een heerlijk ontbijt...veel meer! Wat hebben wij genoten van ons verblijf lekker gewandeld gefietst, heerlijk mee gegeten en een heerlijk avondje buiten bij het vuur kunnen vertoeven. Dankjewel!

Melissa Bijl
4 jaar geleden

Wij hebben hier eind november een heerlijk weekendje weg gehad. Wat een mooie, smaakvol opgeknapte plek (de eigenaren hebben hun handen flink uit de mouwen gestoken) en wat een gastvrijheid.
Peter en Anita heette ons, samen ons dochtertje, welkom met zelfgemaakt lekkers en een bakkie koffie. Speciaal voor onze dochter waren mini-muffins gebakken zodat zij ook iets had.
De kamer is ruim en sfeervol en de eetruimte doet je denken aan een gezellige herberg.
Omdat we niet uit eten konden ivm gesloten horeca mochten we tegen een nette prijs mee-eten met de pot. We kregen heerlijke nasi met allerlei bijbehorend lekkers erbij. Het voelde daardoor echt als een avondje uit.
De koelkast staat gevuld met lekkere drankjes tegen een heel nette prijs en na het eten werd door de gastheer het kampvuur buiten voor ons aangestoken.
Het bed sliep goed en het ontbijt was eveneens erg lekker...

In de omgeving was een mooi gebied om te wandelen (Zand) en in de zomer is het heerlijk toeven in de tuin, denk ik zo.

Wij hebben het heel fijn gehad en komen zeker nog een keer terug!

Peter en Anita, veel succes met jullie bed and breakfast. Het is met recht iets om trots op te zijn!

Groetjes Ronald, Melissa en Noortje Bijl

Rating: 4.6666666666667 sterren
3 stemmen